Finala Cupei Mondiale de fotbal din 2010 a stabilit recordul pentru suma pariată

Chiar dacă organizatorii Mondialului sud-african de fotbal au înregistrat pierderi financiare foarte mari, competiţia a produs şi cifre-record în domenii colaterale. Finala Mondialului între Spania şi Olanda a fost meciul pe care s-a pariat cea mai mare sumă de bani în acest an: un milion 973 de mii 433 de euro.

Finala Cupei Mondiale de fotbal din 2010, partida Spania-Olanda, a stabilit recordul pentru suma pariată în 2010 pe un singur eveniment: un milion 973 de mii 433 de euro.

Pe locurile 2 şi 3 clasamentul evenimentelor sportive ce au suscitat cel mai mare interes în rândul pariorilor se află două meciuri de tenis, în care au fost implicaţi primii doi tenismeni ai lumii. Este vorba de o partidă dintre elveţianul Roger Federer şi rusul Nicolai Davydenko, şi de o alta între spaniolii Nicolas Almagro şi Rafael Nadal.

Pe următoarele locuri se află alte trei meciuri de la Cupa Mondială de fotbal, Anglia-Statele Unite, Argentina-Grecia şi Spania-Elveţia, urmate de trei partide disputate de FC Barcelona în campionatul Spaniei. Astfel, partida acesteia cu Malaga, disputată la 27 februarie, a generat pariuri în valoare de un milion două sute de mii de euro, chiar peste "El Clasico" dintre echipa catalană şi Real Madrid, din 29 noiembrie.

Turneul din Africa de Sud a mai bătut şi un alt record financiar. Un cetăţean european a făcut cel mai mare pariu din istoria Campionatelor Mondiale. El a mizat 500 de mii de euro pentru victoria Germaniei în faţa Spaniei şi... a pierdut. Pariorul ghinionist ar fi câştigat net aproape 1 milion de euro dacă echipa lui Joachim Low s-ar fi calificat în finală!

Lasă un comentariu