Finala Cupei Moldovei, Veris - FC Tiraspol, va fi arbitrată de austrieci

Embed:

Austriecii vor face legea în finala Cupei Moldovei! Partida Veris - FC Tiraspol va fi arbitrată de oficiali din Austria, în frunte cu Gerhard Grobelnik. Acesta a mai condus două meciuri cu participarea echipelor din Moldova, în care a arătat zece cartonaşe galbene şi două roşii.

Arbitrul are 37 de ani şi poartă ecusonul FIFA din 2009. Acesta a mai arbitrat două meciuri cu participarea echipelor din Moldova. Primul a reprezentat chiar debutul său în cupele europene.

Partida s-a jucat pe stadionul Zimbru, în sezonul 2009-2010, când "galben-verzii" au întâlnit în prima rundă a Ligii Europei - Okjetpes Kokşetau, din Kazahstan, scor 1-2. În acea partidă, Grobelnik a arătat trei cartonaşe galbene şi a eliminat un jucător de la oaspeţi. Al doilea meci a avut loc, la fel, în Liga Europei, la începutul acestui sezon, în Slovenia, unde Dacia a învins Celje cu 1-0. Austriacul a arătat atunci şapte galbene şi l-a eliminat pe macedonianul Ersan Sali, de la Dacia.

Grobelnik va fi ajutat de asistenţii Roland Braunschmidt şi Maximilian Kolbitsch. Ceilalţi oficiali reprezintă Moldova. Arbitru de rezervă va fi Serghei Derenov, observatorul meciului Vladimir Antonov, iar delegatul FMF – Ghenadie Scurtul. Finala Cupei Moldovei se va juca duminică, pe stadionul Zimbru, de la 20:00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu