Finala Cupei Moldovei va fi condusă de arbitri străini în acest an

Embed:

Pentru prima dată în ultimii şase ani, finala Cupei Moldovei va fi condusă de arbitri străini. Decizia a fost luată de FMF, ca urmare a scandalurilor de după meciul decisiv de anul trecut, dintre Rapid şi Milsami. La moment, numele oficialilor nu se cunosc.

Chiar dacă doi arbitri moldoveni poartă ecusonul FIFA, Federaţia de fotbal a decis ca finala Cupei Moldovei să fie condusă de oficiali străini. Iniţiativa aparţine Comitetului Executiv al FMF, prin urmare, şi cheltuielile vor fi suportate de Federaţie.

"A venit ca urmare la ceea ce s-a întâmplat în finala precedentă, un gol valabil, care nu a fost validat. Nu se ştie cine va fi. Se vor purta negocieri cu asociaţiile naţionale ale altor ţări", a comunicat Mihai Anghel, vicepreşedintele FMF.

Aceasta va fi a doua finală din istoria competiţiei, care va avea arbitri străini. În 2007, partida dintre Zimbru şi Nistru a fost condusă la centru de slovacul Mario Vlk. În acel meci, Zimbru a învins cu 1-0 şi a cucerit ultimul său trofeu. Finala Cupei, Veris - FC Tiraspol, se va juca pe 26 mai, pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu