Finala Cupei Moldovei nu va fi rejucată

Embed:

Finala Cupei Moldovei nu va fi rejucată! Reprezentanţii FMF-ului au respins demersul Rapidului prin care formaţia din Ghidighici a solicitat anularea rezultatului din Finala Cupei. Motivul fiind golul anulat de Ghenadie Sidenco în prima repriză de prelugiri. "Deciziile arbitrului primite de facto nu pot fi contestate" - a declarat preşedintele comitetului de disciplină Ghenadie Lîsîi.

SINCRON: EUGEN GRĂDINARU, director executiv Rapid

"La primirea deciziei, Comitetul s-a condus de regulamentul Cupei Moldovei şi regulamentul disciplinar UEFA.  Protestele nu pot fi depuse la deciziile arbitrului primite de facto", a precizat Eugen Grădinaru, director executiv la Rapid.

"Cu ochiul liber s-a văzut clar că arbitrul nu a făcut asta ca o greşeală omenească. Nouă nu ne rămâne decât să ne conformăm în cazul dat. Oricum noi am transmis scrisori de rigoare şi la FIFA şi la UEFA", a specificat preşedintele Comitetului de Competiţii şi Disciplină FMF, Ghenadie Lîsâi.

Deşi a depus un memoriu la UEFA şi FIFA, Rapid mai are posibilitatea să conteste decizia la FMF timp de şapte zile. În plus oficialii formaţiei din Ghidighici vor contesta şi decizia de pedeapsă a arbitrilor Sidenco ş Gorbatov. Reprezentanţii roş-albaştrilor vor să ceară cinci şi respectiv doi ani de suspendare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu