Finala Cupei Moldovei din acest an se va desfăşura, în premieră, la Orhei

Embed:

Finala Cupei Moldovei din acest an se va disputa pentru prima dată în provincie. Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a decis ca partida decisivă să se dispute la Orhei. Celelalte finale de până aFinala Cupei Moldovei din acest se va diputa în premieră la Orhei. Până acum, meciul decisiv din Cupă s-a desfăşurat numai în capitală. Ultimele cinci finale au fost pe arena Zimbru. De această dată, federaţia şi firma care gestionează stadionul din strada Butucului nu s-au înţeles pentru închirierea arenei.

"Până acum nu s-a negociat cu firma Avalan. Nu ne-am înţeles. Acolo era totul în complex. Trebuia să ne înţelegem pentru meciurile naţionalei şi totodată finala cupei şi nu am reuşit", preşedintele FMF Pavel Cebanu.

În finala Cupei Moldovei, care va avea loc pe 27 mai se vor întâlni învgingătoarele din perechile Rapid - Sheriff şi Milsami - Dacia. Meciul din Supercupa Moldovei va avea loc la Tiraspol.

Totodată Comitetul Executiv al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal a decis ca meciurile din Divizia Naţională să se desfăşoară pe stadioane de categoria a doua. Astfel în sezonul 2012-2013, Iskra Rîbniţa şi Sfântul Gheorghe Suruceni riscă să nu joace pe propriile stadioane, deoarece acestora le-au fost atribuite certificatele de categoria întâi. cum s-au jucat doar la Chişinău şi niciodată la Tiraspol.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu