Finala Cupei Moldovei! Declaraţii înaintea celui mai fierbinte duel din sezon Sheriff-Zimbru

Embed:

La această oră pe stadionul Zimbru, din Capitală, se joacă ultimul meci al sezonului, finala Cupei Moldovei, dintre Sheriff şi Zimbru.

Antrenorul galben-verzilor, Oleg Kubarev, speră ca elevii săi să joace în meciul cu Sheriff la fel de bine cum au făcut-o în a doua parte a campionatului.

"În a doua parte a campionatului echipa a demonstrat că poate obţine rezultate stabile. Tot ce vreau de la jucători e să uite de emoţii odată cu fluierul de start. Dar faptul că acum jucătorii au emoţii este destul de normal", susţine antrenorul Zimbru, Oleg Kubarev. 

"Galben-verzii" consideră că cel mai periculos jucător de la Sheriff este golgheterul campionatului, Henrique Luvannor. 

"Este un jucător bun atât din punct de vedere tehnic, cât şi tactic. În plus are un caracter de învingător. Este un jucător pe care se bazează toată echipa lor", spune jucătorul Zimbru Iulian Erhan. 

De partea cealaltă, atmosfera de la Sheriff este mult mai degajată. În ajunul finalei, Luvannor a declarat că familia sa din Brazilia va ţine cu "galben-negrii", în timp ce colegii şi antrenorul echipei s-au amuzat pe seama acestui fapt.

"- Toţi de acasă vor privi meciul, părinţii, prietenii."
- În Brazilia este internet?"
- Da, şi în Brazilia au internet!"
- Da, pe internet se vor uita la meci. În Brazilia mulţi vor ţine cu Sheriff", a declarat jucătorul Sheriff Henrique Luvannor. 

Finala Cupei Moldovei, dintre Sheriff şi Zimbru a început la ora 20:00, pe stadionul Zimbru, din Capitală. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu