Finala Copei Libertadores: River Plate și Boca Juniors se vor întâlni la Santiago Bernabeu, duminică

Embed:

Au rămas zile numărate până la partida-retur a finalei Copei Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors, ambele din Buenos Aires.


Cele două formații au ajuns la Madrid, unde au fost aclamate de zeci de suporteri argentinieni aflați în capitala Spaniei.

Fotbaliștii Bocăi Juniors au trecut în grabă pe lângă susținătorii lor, fără a face poze cu ei sau a le oferi autografe.

Dincolo, la River Plate, mijlocașul Leonardo Ponzio s-a declarat dezamăgit de faptul că meciul se va disputa la Madrid.

"Multă lume a fost dezamăgită de faptul că această partidă se va juca la Madrid, inclusiv eu. Nu mai are rost să vorbim prea mult de această situație, trebuie să obținem rezultatul pe care ni-l dorim. Sper că cei 60 de mii de suporteri care ne-ar fi susținut pe El Monumental vor fi cu inima alături de noi", a afirmat Leonardo Ponzio, mijlocaș River Plate.

Pe de altă parte, suporterii lui River Plate, ”los hinchas” stabiliți la Madrid, sunt încântați de șansa de a-și vedea pe viu favoriții:

"Este o șansă unică să o văd pe River Plate în orașul în care locuiesc în prezent. Este o partidă specială. Îmi pare rău pentru suporterii care nu au putut ajunge aici".

"Nu cred că voi avea o altă șansă să o văd pe River Plate jucând atât de departe de Argentina. Sper că vom reuși să susținem pe măsură echipa noastră favorită."

În prima manşă a finalei Copa Libertadores, disputată la 11 noiembrie, pe stadionul ”La Bombonera”, cu Boca Juniors drept gazdă. scorul a fost de 2-2.

Partida de pe ”Santiago Bernabeu” este programată pentru 9 decembrie, cu începere de la ora 21:30.

Lasă un comentariu