Final tragic pentru un bărbat de 34 de ani, care a căzut de la etajul şapte, al unui bloc aflat în construcţie din Durleşti

Final tragic pentru un bărbat de 34 de ani, care a căzut de la etajul şapte, al unui bloc aflat în construcţie. Tragedia s-a produs în această după-amiază, în oraşul Durleşti, sub privirile colegilor de muncă. 

Potrivit oamenilor legii, serviciul unic 112 a fost solicitat la ora 15:47. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei, dar şi medicii de pe ambulanţă. Aceştia au încercat să-i salveze viaţa, însă, a fost prea târziu.  Preliminar s-a stabilit că victima este originară din raionul Drochia.

Contactat telefonic, administratorul companiei de construcţii Veaceslav Merineanu, a declarat că toţi muncitorii au fost instruiţi conform tehnicilor de securitate la locul de muncă şi sunt echipaţi corespunzător.

Am încercat să luăm legătura şi cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat al Muncii, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Totuşi, deocamdată nu este clar cum totul s-a întâmplat, poliţiştii sunt la faţa locului şi investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele. 

loading...

Lasă un comentariu