FINAL DE SEZON REGULAT ÎN NHL. Montreal Canadiens a ratat calificarea în play-off

S-a terminat sezonul regulat în liga nord-americană de hochei pe gheață. După disputarea ultimelor partide au fost stabilite toate perechile din play-off.

Montreal Canadiens au ratat calificarea în etapa următoare a competiției, chiar dacă s-au impus pe teren propriu în disputa cu Toronto Maple Leafs, scor 6-5, după loviturile de departajare.

Echipa din Montreal a încheiat pe locul 9 în clasamentul conferinței de est, fiind depășită de Columbus Blue Jackets, Carolina Hurricanes și Pittsburgh Penguins.   Deținătoarea Cupei Stanley, Washington Capitals a terminat sezonul regulat pe locul 3 în conferința de est. În ultima etapă, formația din Washington a fost învinsă pe teren propriu de New York Islanders cu scorul de 0-3. Finlandezul Valtteri FIlpula a reușit dubla, iar canadianul Matt Martin a înscris o dată.

În play-off-ul Cupei Stanley, Washington Capitals își va măsura forțele cu Carolina Hurricanes. 

Pe primul loc în clasamentul conferinței de vest s-a clasat Calgary Flames. Echipa din provincia Alberta a fost învinsă pe teren propriu cu 1-3 de Edmonton Oilers. În play-off Calgary Flames se va confrunta cu Colorado Avalanche.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu