FILUMUL EVENIMENTELOR: Victimele atacului tâlhăresc din Stăuceni povestesc cum s-a întâmplat totul (VIDEO)

Un nou atac tâlhăresc în municipiul Chișinău. O mamă și o fiică au trăit coșmarul vieții lor, după ce au fost atacate de câteva persoane mascate, în propria locuință. Totul s-a întâmplat în comuna Stăuceni, noaptea trecută. Indivizii au reușit să dispară cu peste 300 de mii de lei.

Ținta tâlharilor a fost o casă cu două nivele, de pe o strada neiluminată din comuna Stăuceni, la câțiva kilometri de drumul principal. Indivizii s-au furişat sub protecţia întunericului şi, sărind peste gardul vecinei, au ajuns în curte.

Se presupune că au fost doi atacatori. Aceştia au pătruns în locuință și au dat năvală peste victime. Mama a fost legată și amenințată cu răfuială fizică. Indivizii i-au cerut insistent să le dea toți banii pe care îi are.

Suspecții au scotocit prin bunurile familiei şi, într-un final, au găsit ceea ce căutau: peste 300 de mii de lei, în diferite valute, printre care zece mii de dolari americani. Hoții au luat cu ei și un inel cu diamant în valoare de câteva mii de lei.

Înainte să plece, tâlharii au avertizat-o pe fiică să nu cheme poliția, altfel vor reveni și o vor omorî, şi pe ea și pe mama ei.

În stare de șoc, fata a avut totuşi puterea să apeleze serviciul 902 și să ceară ajutor. La scurt timp, la faţa locului au ajuns câteva echipaje de reacționare operativă, urmate de criminaliști şi ofițeri de urmărire penală.

Potrivit declarațiilor victimelor, indivizii purtau măști medicale pe față, ceea ce ar putea îngreuna identificarea lor. Una dintre ipoteze ar fi că jefuitorii au avut un complice, care i-a așteptat în automobil.

Află mai multe detalii pe Unitatea de Gardă de pe Canal 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu