Filmul "The Hitman's Bodyguard" a cucerit box office-ul nord-american. Pelicula a obținut încasări de 22 de milioane de dolari

Filmul "The Hitman's Bodyguard" a cucerit box office-ul nord-american. Pelicula a obținut încasări de aproape 22 de milioane de dolari în primul  weekend de proiecții în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Rolurile principale în filmul "The Hitman's Bodyguard" sunt jucate de actorii Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds. Pelicula povesteşte istoria unui bodyguard care asigură securitatea unui asasin.

Filmul de groază "Annabelle: Creation" a ocupat locul doi şi a reuşit să strângă 15,5 milioane de dolari. Pelicula prezintă aventurile unei păpuşi malefice.

Top trei a fost completat de "Logan Lucky". În prima săptămână de la distribuţie, pelicula a înregistrat încasări de opt milioane de dolari.


Locul patru a fost ocupat de "Dunkerk", cu 6,7 milioane de dolari. Pelicula regizată de Christopher Nilan prezintă operațiunea de evacuare a 400 de mii de soldați britanici în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.


Locul cinci a fost ocupat de filmul de animație "The Nut Job 2: Nutty by Nature" cu încasări de peste 5 milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu