Filmul "La limita de jos a Cerului" este prezentat, în această seară, la un cinematograf din Bucureşti

Embed:

Noua proiecţie cinematografică a regizorului Igor Cobileanski, "La Limita de Jos a Cerului", va fi prezentată, în această seară, într-o premieră de gală, publicului din Bucureşti. Pelicula prezintă povestea unui traficant de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova.

"Povestea este despre un tânăr de 19-20 de ani care este la început de cale, locuieşte într-un orăşel neimportant. Filmul a fost prezentat în premieră la Karlovy Vary anul acesta şi avem acceptul pentru alte două festivaluiri: Varşovia Film Festival şi Festivalul de la Kiev", a menţionat Igor Cobileanski.

Unul din protagoniştii poveştii este realizatorul Publika TV Sergiu Voloc. El joacă rolul unui visător, care, pentru a-şi câştiga existenţa, devine traficant de droguri. Filmările au avut loc in ţara noastră, iar postproducţia a fost realizată la Bucureşti. Scenariul este semnat de Igor Cobilenski şi Corneliu Porumboiu.

Filmul "La limita de jos a cerului" a avut un buget de aproximativ cinci milioane de lei româneşti, echivalentul a peste 19 milioane de lei. În luna octombrie, pelicula va fi lansată şi la Chişinău.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu