Filme cu încasări de milioane. "Kingsman" a debutat pe primul loc în box office

Embed:

Filmul de acțiune ”Kingsman: The Golden Circle” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Pelicula a obținut încasări de 39 de milioane de dolari în primul său weekend de la lansare în cinematografele din SUA și Canada.

”Kingsman: The Golden Circle” este un film de acțiune în care agenții a două organizații de spionaj de elită își unesc forțele pentru a salva lumea. Din distribuție fac parte actori vestiți precum Halle Berry, Colin Firth sau Channing Tatum. Al doilea film din franciza ”Kingsman” a devansat producția ”It”, un horror care reprezintă adaptarea celebrului roman al lui Stephen King, care a adunat 30 de milioane de dolari din vânzări de bilete.

Potrivit scenariului, un grup de adolescenți este urmărit de un clovn malefic pe nume Pennywise. Podiumul este închis de desenul animat ”The LEGO Ninjago Movie”, care a avut încasări de 21,2 milioane de dolari strânși din încasări.

Pe poziția a patra se află ”American Assassin”, cu încasări de 6,2 milioane de dolari, urmat de comedia romantică ”Home Again”, cu 3,3 milioane de dolari acumulate din vânzări de bilete.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu