Filme americane la Cinematograful ”Odeon”. Intrarea este gratuită

De astăzi începe festivalul Filmului american la Cimatograful ''Odeon''. Timp de 6 zile vom putea urmări cele mai interesante şi faimoase pelicule al regizorilor americani.

Între care ''Indiana Jones and the Last Crusade'' sau ''Bridge of Spies'' Filmele vor fi în engleză cu subtitrare în limba română. Ce surprize ne-au mai pregătit organizatorii, vedeţi în reportajul ce urmează.

Filmele incluse în programul din acest an au fost urmărite de fiecare dintre noi cel puţin o dată. Majoritatea peliculelor au primit premiul Oscar şi au adunat o mulţime de fani în întreaga lume, inclusiv în ţara noastră.

Sau ''Bridge of Spies'' cu Tom Hanks în rolul principal. Redescoperim istoria lui Moise şi îl privim pe Mozart cum își interpretează cele mai faimoase lucrări. De asemenea, participăm la olimpiada din 1924, și îi urmărim pe naziști în goana lor după Sfântul Graal.

La deschiderea festivalului va fi prezent şi ambasadorul SUA în Moldova. Reprezentanţii Ambasadei SUA spun că autorităţile americane susţin cinematografia din Moldova, care are un potenţial foarte bun şi e diferită de cea de peste ocean.

Iar în weekend vor fi programate filme pentru cei mici.

Festivalul american este deja la 11-a ediţie, iar intrarea este gratis. Vizionare plăcută!

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu