Filip Flisar a câştigat Cupa Mondială de cross-schi la masculin

Embed:

Slovenul Filip Flisar a câştigat Cupa Mondială de cross-schi la masculin, în timp ce la feminin, trofeul a fost adjudecat de o sportivă din Elveţia, Fanny Smith. După competiţia disputată la Telurride, cei doi şi-au consolidat poziţiile de lider în clasamentul general.

Filip Flisar din Slovenia nu a avut rivali într-o nouă etapă de cross-schi. Acesta a fost mai bun decât canadianul Brady Leman şi liderul clasamentului general, Armin Niederer din Elveţia, care a completat podiumul. Al patrulea la finiş a ajuns francezul Jean Frederic Chapuis.

"A fost o cursă grozavă, vremea bună, mi-a plăcut şi traseul. Cred că tuturor le-a plăcut această cursă pentru depăşirile sezaţionale, chiar a fost spectaculos. Mă simt foarte bine", a declarat Filip Flisar.

În cursa feminină s-a impus elveţianca Fanny Smith, care este de neînvins în acest sezon. Pe doi s-a clasat franţuzoaica Ophelie David, pe trei Anna Holmlund din Suedia, iar pe patru a ajuns canadianca Kelsey Serwa.

Smith este liderul clasamentului general şi are un avans impunător de 40 de puncte faţă de următoarea clasată - Ophelie David.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu