Filip, după desemnarea lui Pulbere si Manole la Curtea Constituţională: Simțiți aerul libertății și depolitizării?

Pavel Filip a venit cu o reacţie pe facebook după ce Parlamentul a anunţat că înaintează astăzi la Curtea Constituțională pe Dumitru Pulbere si Domnica Manole.   

Fostul premier Pavel Filip este de părerea că Andrei Năstase e mai “compatibil” totuși cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu.

Întrebare către societatea “civilă” și toți oamenii de bună credință: simțiți aerul libertății și depolitizării?Se pare că Andrei Năstase e mai “compatibil” totuși cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu.Parlamentul îi înaintează astăzi la Curtea Constituțională pe Dumitru Pulbere si Domnica Manole.

Unul nici măcar nu a fost în concurs, cealaltă a picat și concursul de la Parlament, și cel de la Guvern (și a candidat cu nr. 29 pe lista blocului ACUM la alegeri).Parlamentul a organizat concurs, dar pentru că “nu le-a plăcut ce a ieșit” și ... nici n-a ieșit cine trebuie... au decis să se înțeleagă.
Subordonarea justiției până la capăt.Felicitări! #dejaemaibineE bine totuși că a existat un concurs și am putut să vedem cine sunt cei mai buni. A fost și un “concurs” pentru alianța de guvernare, un test pe care l-au picat și prin care, astfel, ne-au arătat adevărata lor față.
Cuvintele “transparență”, “corectitudine”, “meritocrație”, “depolitizare” sunt pentru conferințe de presă și activitatea de opoziție. Ajunși la guvernare, le-au uitat. Înțelegeri pe sub masă, partajări, monopolizarea puterii: acesta e programul lor de guvernare.Stimați colegi din blocul ACUM, sunteți complici la aceste fărădelegi. Treziți-vă", a scris Pavel Filip pe facebook.

Lasă un comentariu