Filip, despre flashmobul organizat de PAS la sediul ANRE: E un act populism, o încercare de a-şi atribui această realizare, micşorare a preţului la gaze

Embed:

Faptul că se fac flashmoburi nu va influența decizia ANRE privind tarifele la gazele naturale pentru că este o instituție independentă. Prin aceste acțiuni vor să-și atribuie această realizare, aceste micșorări de tarife. Aşa a comentat premierul Pavel Filip acţiunile PAS care a organizat un flashmob la sediul ANRE pentru a cere reducerea tarifelor la gazele naturale. 

"Acest gest justifică că suntem în anul 2018, an electoral. Formaţiunile politice au pornit în această goană deja. Nu sunt un om care suportă prea mult populismele. Cred că este un act populism, noi am discutat şi cred că suficient la acest capitol. Încă o dată îmi exprim convingerea că există premize pentru a micşora tarifele la gazele naturale cu cel putin 20 la sută. Aşteptăm decizia ANRE. Că se fac flashmoburi, acest lucru nu cred că va influenţa cumva vreo decizie. Cred că e o încercare de a-şi atribui această realizare, micşorare a preţului la gaze. Dacă le place să facă acest lucru nu au decât să o facă, dacă nu au văzut declaraţiile pe care le-am făcut noi, le voi face pe Facebook, înţeleg că această platformă este mai convenabilă pentru unele formaţiuni politice, astfel ca să le audă şi ei", a menţionat prim-ministrul.

PUBLIKA.MD aminteşte că, săptămâna trecută, premierul Pavel Filip a declarat că prețul pentru gazele naturale pe anul 2018 ar putea să scadă cu până la 20 la sută. Potrivit prim-ministrului Filip, decizia finală o va lua regulatorul, respectiv ANRE.

Citeşte şi: Pavel Filip: Preţul gazelor naturale ar putea să scadă cu până la 20 la sută. Se poartă discuţii cu ANRE

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu