Filip de Ziua Independenţei: Am toată certitudinea că Moldova va merge pe drumul corect (VIDEO)

Embed:

Independenţa şi libertatea sunt cele mai importante valori ale lumii. Declaraţia a fost făcută de premierul Pavel Filip de Ziua Independenţei Republicii Moldova.

"Moldova este independentă şi aduc felicitări cetăţenilor în acastă zi de sărbătoare. În această perioadă, timp de 25 de ani de la obţinerea independenţei, am avut şi urcuşuri şi coborâşuri, dar am toată certitudinea că Moldova va merge pe drumul corect spre prosperare şi dezvoltare", a menţionat premierul ţării. 

Referitor la protestele desfăşurate de unele partide în Piaţa Marii Adunări Naţionale chiar de Ziua Independenţei, prim-ministrul a menţionat că: "Ziua Independenţei este o sărbătoare pentru ţară, azi nu este o zi în care să se vorbească despre ură şi dezbinare şi cred că este inacceptabil să faci campanie electoarlă într-o astfel de zi. Astăzi trebuie să fie o zi pozitivaă cu mesaje poizitive. La multi ani Republica Moldova".

Menţionăm căî n acest an, Republica Moldova marchează 25 de ani de la obţinerea Independenţei, votată de către Parlament pe 27 august 1991.
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu