Filat, zâmbăreţ la prima apariţie publică după arest. Ex-premierul, escortat la Curtea de Apel (VIDEO)

Embed:

Cu zâmbetul pe buze. Astfel a apărut fostul premier Vlad Filat la Curtea de Apel Chişinău. Aceasta este prima apariţie publică a liberal-democratului după reţinerea lui de Centrul Naţional Anticorupţie.

În faţa instanţei, Vlad Filat a fost întâmpinat de susţinători din PLDM, dar şi de critici, care aşteaptă decizia instanţei. Ex-liderul PLDM a declarat că, dacă va avea ocazia, va face declaraţii pentru presă.

Asta în contextul în care Curtea de Apel Chișinău examinează, astăzi, începând cu ora 13:00, contestația depusă de avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa, privind decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului premier.

Popa a solicitat cercetarea lui Filat în stare de libertate sau în arest la domiciliu. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, pe data de 15 octombrie, deputatul PLDM a fost reţinut de ofiţerii CNA pentru 72 de ore, după ce 79 de deputaţi au votat, la solicitarea procurorului general, pentru lipsirea lui de imunitate parlamentară.

Legislativul a votat: VLAD FILAT A RĂMAS FĂRĂ IMUNITATE PARLAMENTARĂ

Duminică, Vlad Filat a primit 30 de zile de arest preventiv. El este cercetat penal pentru corupție şi fraudele din sistemul bancar şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Fostul premier Vlad Filat va sta 30 de zile în arest, în izolatorul CNA. CRONICA EVENIMENTELOR

Dosarul a fost pornit după autodenunțul omului de afaceri Ilan Șor, de la care Filatar fi extorcat 250 de milioane de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu