Filat şi Plahotniuc s-au împăcat!? Ultimul susţine că nu au fost certaţi

După ce vara trecută s-au numit unul pe altul cu calificative din cele mai inspirate, cei doi "Vlazi", liderul PLDM, Vlad Filat şi vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vladimir Plahotniuc, s-au împăcat. Cel puţin aşa susţine ultimul, scrie inprofunzime.md.

"Eu cu domnul Filat nici nu am fost certaţi. Am avut viziuni diferite asupra unor momente şi nu am făcut decât sa revenim la discuţii să găsim un compromis ca să ne găsim în succesul de alegere a  preşedintelui şi în continuare o să aveţi dovadă", a declarat Plahotniuc.

Amintim că, vara trecută, Filat l-a numit pe Plahotniuc păpuşar. În replică, acesta l-a numit pe premier gangsterul tranziţiei şi regele contrabandei.

De asemenea, Vlad Filat l-a acuzat pe Vladimir Plahotniuc ca ar sta în spatele întreprinderilor de stat Moldtelecom, Franzeluţa şi MetalFeros. În replică, vicepreşedintele PD i-a amintit lui Filat de acuzaţiile privind contrabanda cu ţigări şi că liderul PLDM ar sta în spatele campaniei anti-Plahotniuc, lansată de Sergiu Mocanu.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu