Filat pozează în cuşmă de „Zdob şi Zdub”

Embed:

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi, 3 martie, o întrevedere cu membrii formaţiei „Zdob şi Zdub”, care vor reprezenta Republica Moldova la concursul „Eurovision” cu piesa „So Lucky”, care se va desfăşura în luna mai în oraşul Dusseldorf.

Premierul a mulţumit membrilor formaţiei pentru tot ceea ce fac, exprimîndu-şi  aprecierea pentru succesul obţinut de „Zdob şi Zdub" la concursul „Eurovision" din 2005. Filat s-a arătat convins că şi în acest an  „Zdob şi Zdub" se va bucura de  mare succes la acest concurs.

Prim-ministrul a spus că formaţia va avea tot suportul necesar, atît din partea Guvernului, cît şi din partea sa. „Participarea la „Eurovision" este o acţiune a tuturor cetăţenilor Republicii Moldova. Noi vă susţinem, vă apreciem şi vă vom asigura tot  suportul necesar", a spus Vlad Filat.

Membrii formaţiei au mulţumit Premierului pentru întrevedere. Ei au vorbit despre munca pe care o depun şi planurile pe care le au în ceea ce ţine de concursul „Eurovision" şi piesa cu care vor participa.

„În Germania sîntem cunoscuţi şi iubiţi. Sperăm că vom cuceri întreaga Europă", au spus Zbubii.

La şfârşitul întrevederii, Prim-ministrul moldoveam a făcut fotografii cu membrii formaţiei, punându-şi şi una din cuşmele acestora.

loading...

Lasă un comentariu