Filat: Este stranie solidarizarea PL şi PD cu atacatorii. E o întâmplare sau o coparticipare la proces

Embed:

Liderul PLDM, Vlad Filat, admite o posibilă alianţă între PL şi PD, dar şi implicarea acestora în cazurile atacurilor raider. Mai mult, Filat susţine că, în ultima perioadă, au existat mai multe încercări de a corupe membrii PLDM.

Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova admite complicitatea colegilor din alianţă cu autorii atacurilor de tip raider. "Acest refuz, această solidarizare, dacă doriţi, a PL-ului şi a PD-ului, în mod special, cu atacatorii pentru mine rămâne a fi una stranie. Urmează să clarificăm dacă este vorba de o întâmplare, de o neînţelegere a ceea ce se întâmplă, sau este vorba de o coparticipare la un proces atât de grav pentru ţară", declară Vlad Filat.

Precizăm că anterior, Filat a declarat că ştie cine sunt beneficiarii atacurilor de tip raider. "Este necesar ca acele persoane să fie nu doar numite, ci să se vină și cu probe, să nu rămânem doar la nivel de identificare", spunea acesta.

În alt context, liberal-democratul Vlad Filat a susţinut că este la curent cu tentativele de corupere a unor membri de partid. "Am informaţii că el ar vrea să cumpere, dar nu are capacitatea de a convinge. Eu am mult mai multă informaţie decât cred unii, ceea ce înseamnă că acţionez în consecinţă", a menţionat Vlad Filat.

Recent, liderul Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, a declarat că vicepreşedinte PD, Vlad Plahotniuc, ar fi încercat să corupă mai mulţi membri ai PLDM.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu