Filat dezamăgit: Când condamni selectivitatea şi ulterior procedezi la fel, deosebirea este ZERO. La cine s-a referit fostul premier

Fostul premier Vlad Filat se arată dezamăgit. În cadrul unei conferinţe de presă acesta a declarat că avea alte aşteptări de la guvernarea care adoptat Hotărârea cu privire la stat capturat. Într-un final, cei de la putere au eliberat doar câţiva membri de partid şi au declarat că nu mai există dosare politice, a spus Filat. 

"La fel ca şi întreaga societate, odată ce a fost adoptată acea hotărâre a Parlamentului vestită, prin care s-a vorbit despre capturarea statului despre necesitatea acţiunilor imediate pentru a aduce normalitate în ţară, eu ca şi mulţi care pe motive politice sunt în penitenciarul nr. 13, şi din păcat cei care au promis că vor clarifica această situaţie şi vor oferi posibilitate tuturor să-şi facă dreptate s-au rezumat la două-trei persoane, eventual membri de partid, pentru ca ulterior să spună că la noi gata s-a terminat cu cazuri politice, dosare politice ş.a.m.d

În rezultat, după acea hotărâre a Parlamentului noi ne-am trezit că noi nu mai avem dosare politice în Moldova, noi nu mai avem condamnaţi în Republica Moldova. În acest sens vreau să spun că atâta timp cât condamni selectivitatea în cadrul activităţii alt cuiva şi ulterior procedezi la fel, deosebirea este zero", a spus Filat. 

PUBLIKA.MD precizează că după ce la Alianţa ACUM-PSRM a ajuns la putere, în Parlament a fost adoptată o Hotărâre cu privire la recunoaşterea caracterului captiv al statului Republica Moldova. Ulterior, Membrul PPDA Gheorghe Petic, care este cercetat penal pentru viol, a părăsit sala de judecată, în moment ce era examinat dosarul acestuia, pentru că Parlamentul a declarat, la 8 iunie, că Republica Moldova este un stat capturat.

Totodată, fostul premier Maia Sandu a declarat în iunie 2019 despre fostul său şef de partid că "Legea trebuie aplicată corect, iar toți cei care au comis acte de corupție, inclusiv în acest caz – Vlad Filat, trebuie să răspundă pentru ele". 

loading...

Lasă un comentariu