Filat despre crima din centrul Capitalei: Este oribilă şi ne arată ce probleme grave avem în societate

Embed:

Autorul crimei din centrul Capitalei a fost identificat, iar complicii - reţinuţi. Declaraţia a fost făcută de prim-ministrul Vlad Filat ]n cadrul unei emisiunea de la ProTv. Imediat după producerea crimei, premierul i-a convocat, în şedinţă de urgenţă, pe ministrul de Interne, pe şefii Securirăţii şi Centrului Anticorupţie, precum şi pe procurorul general.

"A fost identificat autorul, reţinuţi complicii. Este o crimă oribilă, având în vedere şi faptul cine a comis această crimă. Se presupune că Ion Şoltăianu. Şi asta ne arată cât de grave probleme avem în societate", a declarat Vlad Filat, premierul R. Moldova.

Şeful adjunct al Departamentului Poliţie de la Ministerul de Interne confirmă că suspectul a fost identificat, deşi nu dă numele acestuia.

"Organele de poliţie au stabilit cine este persoana care a comis omorul. Din păcate pentru a nu prejudicia mersul urmăririi penale eu nu pot divulga datele persoanei. Persoana, victima, se cunoştea cu asasinul. Noi am alertat şi colegii noştri de la serviciul grăniceri pentru nu permite plecarea din ţară. La fel am alertat şi colegii noştri din regiunea stângă a Nistrului", a precizat Ion Bodrug, şef adjunct al departamentului Poliţie, MAI.

Potrivit lui Bodrug, au fost alertate şi forţele de ordine din regiunea Odesa din Ucraina.

Menţionăm că ieri, un bărbat a fost împuşcat la o terasă de pe strada 31 August din Capitală. Incidentul a avut loc în jurul orei 12.40. Potrivit viceministrului MAI, Iurie Cheptănaru, bărbatul, Ion Stratulat, în vârstă de 38 de ani, a fost împuşcat în timp ce lua masa la terasa Galaxy, din apropiere de Biblioteca Naţională, împreună cu alţi doi bărbaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu