Filat despre "alianţa" PCRM cu PPCD: Nu au decât să o facă. Nu e prima dată

Embed:

"Suntem o ţară democratică, unde fiecare poate să-şi spună punctul de vedere. Dacă Partidul Comuniştilor doreşte să şi-l expună prin proteste nu au decât să o facă". Aşa a comentat premierul Vlad Filat, anunţul PCRM privind organizarea protestelor împreună cu Partidul Popular Creştin Democrat din Moldova.

"Vis-a-vis de aderarea comuniştilor la PPCD, nu este pentru prima dată. Astfel de acţiuni au mai avut loc. În Republica Moldova avem democraţie şi spun asta cu tărie. În societatea moldovenească atât cetăţenii, cât şi politicienii pot să-şi exprime punctul de vedere prin proteste, dacă consideră că aşa e mai bine", a afirmat Vlad Filat.

"Acest blocaj nu vizează un politician, ci întreaga ţară. În acest context, PLDM urmează să asigure o conducere eficientă societăţii, să se centreze pe problemele tuturor cetăţenilor", a punctat premierul.

Amintim că astăzi, PCRM a  anunţat că va organiza proteste împreună cu Partidul Popular Creştin Democrat din Moldova şi nu se vor supune autorităţilor. De asemenea, aceştia au îndemnat poporul Republicii Moldova să se alăture manifestaţiilor pentru înlăturarea celor de la guvernare. Mai mult, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a cerut organizarea alegerilor anticipate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu