Fiica unui milionar A PROVOCAT UN SCANDAL cu o ședinţă foto extravagantă. Poliţia a iniţiat o anchetă (FOTO)

Fiica unui milionar rus a provocat un scandal după o ședință foto făcută pe mijlocul străzii, cu un pui de leu, lângă o mașină de poliție. Fotografiile au dus inclusiv la o anchetă în Poliția din Moscova, care vrea să afle de unde a făcut rost tânăra de 18 ani de o asemenea mașină.

Karina, studentă de 18 ani de la Universitatea de Stat din Moscova, a stârnit scandalul după ce și-a postat fotografiile pe contul său de Instagram, potrivit observator.tv.

Presa rusă spune că adolescenta, care e fiica milionarului rus Ararat Nazaretyan, e pasionată de ședințe foto cu apariții extravagante, lângă mașini de lux, iahturi sau hoteluri exclusiviste. Cu noile fotografii însă, se pare că fata a mers mult prea departe.

Karina s-a pozat pe mijlocul străzii, în Moscova, ținând în lesă un pui de leu. În spatele ei era o mașină de poliție cu o plăcuță de înmatriculare falsă, pe care scria 2019. Fotografiile, considerate sfidătoare, au stârnit indignare pe Internet.

"Cu bani se pare că poți stăpâni nu doar leul, ci și toată poliția", a scris un internaut la postarea tinerei.

Potrivit Life News, fotografiile au atras și atenția polițiștilor din Moscova, care încearcă să afle de unde a făcut rost fiica milionarului de o mașină de poliție. Tânăra riscă la rândul ei o amendă, mai spun jurnaliștii ruși.

În urma izbucnirii scandalului, adolescenta a refuzat să facă orice comentariu, mai ales după ce și poliția a deschis investigația. Au dat însă detalii cei care au făcut ședința foto. Astfel, fotografii spun că la cererea clientei, ei au închiriat puiul de leu, cu 22 de mii de ruble pe zi (aproape 300 de euro). Putea fi închiriat și un leopard, dar costa 25 de mii de ruble pe zi, așa că fata a ales prima opțiune.

De mașina de poliție, în schimb, s-a ocupat exclusiv clienta, au explicat fotografii.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu