Fiica lui Cheianu contrazice speculaţiile tatălui. Ce spune despre geamul spart al apartamentului

Embed:

Fiica lui Constantin Cheianu a declarat poliţiei că nu vede nicio legătură între incidentul care s-a produs în noaptea de luni spre marţi şi activitatea tatălui ei. Cazul este investigat de Poliţia Capitalei, iar, potrivit informaţiilor preliminare, geamul apartamentului în care locuieşte femeia a fost spart în urma unei împuşcături dintr-o armă pneumatică.  

Femeia ne-a povestit în spatele camerelor de luat vederi că geamul locuinţei a fost spart în data de 1 august, la ora 23:00. Poliţiştii au fost sesizaţi a doua zi dimineaţa, după ce ea a tras draperia şi a observat gaura în geamul de la bucătărie.

Vecinii spun că nu au auzit nimic şi nu au ştiut despre producerea incidentului:

"Prima dată aud de la dumneavoastră. Nu vă pot spune nimic pur şi simplu".

"Nu am auzit nimic. Aud pentru prima dată despre acest incident. Noi privim până târziu televizorul. Vizionăm seriale, iar sunetul este puternic şi nu am auzit niciun zgomot".

Constantin Cheianu, pamfletarul postului de televiziune Jurnal TV, în spatele căruia stau mafioţii fugari Victor şi Viorel Ţopa, a scris despre asta pe o reţea de socializare, sugerând că incidentul ar fi o consecinţă a activităţii sale publice. Fiica lui Cheianu consideră că, cel mai probabil, este vorba despre un act de huliganism, fără nicio legătură cu persoana tatălui ei.

Totodată, poliţia, care investighează cazul, presupune că s-a tras dintr-o armă pneumatică.

"Împuşcătura a fost efectuată dintr-o armă pneumatică, întrucât la faţa locului nu a fost depistat glontele unei arme de foc.Urmează să fie demarate şi alte cercetări sau ulterior să fie dată o calificare juridică a acestui caz de comun cu Procuratura sectorului Botanica", a declarat ofiţerul de presă DP Chişinău, Adrian Jovmir. 

Femeia mai spune că nu a avut legături strânse cu Constantin Cheianu, care îi este doar tată biologic, şi că nu a locuit niciodată împreună.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu