Fiica liderului extremei drepte franceze, Marine Le Pen, a fost bătută în faţa club de bowling

O fiică a liderului extremei drepte franceze şi unul dintre verii ei au fost loviţi cu picioarele şi pumnii, în noaptea de joi spre vineri, în faţa unui club de bowling din Nanterre, o suburbie a Parisului. Marine Le Pen, liderul extremei drepte franceze, a denunţat o "agresiune gratuită", scrie AFP.

Faptele au avut loc în jurul orei locale 02.00 (03.00 ora Moldovei), la ieşirea dintr-un club de bowling situat lângă prefectura din Nanterre, scrie adevarul.ro.

Ieşind puţin afară la aer curat, tânăra de 19 ani a fost abordată de doi bărbaţi ameţiţi de alcool. Cei doi s-au apropiat de ea pentru a o "încălzi".

Atunci a intervenit vărul ei pentru a-i îndepărta pe indivizi, dar aceştia l-au lovit, după care au agresat-o şi pe fiica Marinei Le Pen. Cei doi tineri au fost loviţi cu picioarele şi pumnii în faţă şi în alte zone ale corpului.

Fata a fost transportată la spital "cu suspiciune de fractură a nasului", potrivit unei surse a poliţiei citate de AFP. Vărul ei a depus plângere în noaptea agresiunii.

Doi bărbaţi, cu vârste de 32 şi de 47 de ani, au fost plasaţi în arest la comisariatul din Nanterre, însărcinat cu ancheta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu