Fiat Toro pick-up: Primele imagini OFICIALE

Deşi Toro putea fi foarte bine numele unui model Lamborghini, cei de la Fiat l-au înregistrat înainte şi-l vor folosi pe noul lor pick-up. Avem şi prima imagine cu noul model, scrie Automarket.

El este noul Fiat Toro, dezvăluit de o imagine din semiprofil care face parte din lotul oficial pe care Fiat îl pregăteşte pentru prezentare în perioada următoare.

Numele s-ar putea să inducă totuşi în eroare publicul european, pentru că este foarte posibil ca Toro să fie denumirea utilizată de Fiat exclusiv în America Latină.

Cum Europa va primi şi ea pick-up-ul în cursul anului viitor, rămâne de văzut dacă Fiat va miza pe imaginaţie sau va merge pe aceeaşi variantă. Cert e că nu e nume rău pentru un pick-up, model care trebuie prin definiţie să ducă greul şantierelor sau al agricultorilor din toată lumea.

Partea bună e că Fiat s-a oprit mai jos cu dezvoltarea gamei 500, astfel că am scăpat de vreun 500 Pick-up sau alte orătănii onomastice de acest tip.

La nivel de design, Fiat Toro nu seamănă cu nimic din gama mărcii italiene. Blocurile optice faţă sunt înguste şi alungite pe aripi, iar din prima imagine desluşim o maşină orientată mai degrabă spre lifestyle decât spre zona utilitară.

Nu se cunosc detalii suplimentare despre noul model, însă este cert că sub capotă se vor regăsi motoare din actuala gamă, deci diesel-ul Multijet de 2.0 litri va fi printre cele căutate de clienţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu