Fiat Linea primeşte un facelift subtil

După cinci ani de carieră de piaţă, Fiat Linea îşi schimbă în sfârşit designul. Dezvoltat pe platforma lui Fiat Grande Punto şi considerat versiunea sedan a modelului italian de segment subcompact, Linea a apărut pe piaţă în 2007, designul exterior şi interior al maşinii fiind aceleaşi până astăzi, scrie automarket.ro.

Modelul produs de Fiat în Turcia va primi în acest an un facelift care are rolul de a împrospăta gama actuală oferită de Fiat pe pieţe europene în care acest tip de caroserie este bine văzut, deci implicit în România. Diferenţele de design nu sunt însă unele radicale şi se limitează la câteva linii noi la nivelul spoilerelor faţă şi spate, lucru subliniat de primele imagini cu noul model, care au fost publicate de un site al pasionaţilor Fiat din Olanda.

La nivelul motorizărilor, noul Fiat Linea va păstra unităţile diesel Multijet de 1.3 litri, acestea urmând să fie însă modificate uşor pentru a garanta un consum mai mic. Apar, în schimb, noile motoare Multiair de 1.4 litri care pot fi deja comandate pe modelele recente ale Grupului (Fiat, Alfa Romeo, Lancia).

Vom reveni cu mai multe fotografii şi informaţii oficiale imediat după ce acestea vor fi disponibile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu