FIA ŞI-A PREMIAT LAUREAŢII. Lewis Hamilton şi-a ridicat trofeul de campion mondial

Conducerea Federaţiei Internaţionale de Automobilism a premiat campionii din 201, în cadrul unei ceremonii grandioase, desfăşurată la Sankt Petersburg.

Principalul erou al serii a fost campionul mondial din Formula 1, Lewis Hamilton, care şi-a ridicat premiul pentru cel de-al cincilea titlu din carieră. Trofeul i-a fost înmânat de preşedintele Federaţiei Internaţionale de resort, Jean Todt.

"Nu aș fi aici dacă nu ar exista această echipă incredibilă. Sunt atât de mulți oameni care muncesc în spatele echipei. Asta o ştiu toţi membrii constructorilor. Aceşti oameni sunt adevăraţii eroi, doar că sunt nevăzuţi", a spus campionul mondial F1, Lewis Hamilton.

"Este foarte plăcut să fiu aici în acest oraş frumos cum este Sankt Petersburg. Este cu adevărat plăcut că am reuşit să organizăm aici Adunarea Generală a Federaţiei Internaţionale, având o întâlnire productivă cu toţi membrii noştri. Acum terminăm totul cu o aşa sărbătoare a campionilor", a spus preşedintele FIA, Jean Todt.

La eveniment au fost prezenţi şi Sebastian Vettel şi Kimi Raikkonen care au primit de asemenea trofee pentru locurile doi şi trei din clasamentul general. Cursa de Formula 1 din Mexic a fost aleasă cea mai bună în 2018.

În cadrul ceremoniei a mai fost premiat şi francezul Sebastien Ogier care a cucerit pentru a şasea titlul în Campionatul Mondial de Raliuri.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu