Fetiţa de peste Prut, dată dispărută, A FOST GĂSITĂ. Ce s-a întâmplat şi unde a stat o noapte

(UPDATE 10:30) Fetița de 10 ani, dată dispărută de părinți la Botoşani, a fost găsită de un poliţist. Din spusele copilei, după ce a plecat de la colega ei, în jurul orei 20:00, ea nu ar mai fi găsit drumul spre casă şi s-a adăpostit în balconul unei scări de bloc, unde a stat toată noaptea.

Dimineaţa, copila a pornit din nou la drum, încercând să găsească drumul spre casă, fiind identificată de un poliţist în zona unui magazin.

Copila a fost dusă la un spital, pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale.

(07:51) Mihaela Ana Maria Ciobanu, o fetiţă în vârstă de 10 ani, din Botoşani, a dispărut fără urmă, în timp ce se întorcea acasă de la o prietenă. Familia a început să o caute, văzând că nu mai revine, însă fetiţa nu a putut fi găsită.

Poliţiştii de peste Prut, au demarat şi ei căutarile şi activităţile specifice.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu, scrie observator.tv.

Fata are o înălţime de 125 de centimetri, păr şaten deschis, ochi căprui şi la momentul dispariţiei purta o geacă roşie din fâş, căciulă roz cu moţ.

Câteva zeci de poliţişti au căutat-o pe fetiţă, pe timpul nopţii, la Botoşani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu