Fetiţă de 7 ani, omorâtă de un mal de pământ. Cine se face vinovat de moartea copilei

Embed:

Tragedie într-o familie din Ungheni. O fetiţă de şase ani a decedat după ce malul unei gropi s-a surpat peste ea. Potrivit poliţiei, nenorocirea s-a produs vineri seara, în jurul orei 18:00, în satul Gherman.

Tragedia s-a proidus în timp ce minora se juca în preajma gropii de nisip, împreună cu fratele şi cu un alt copil din sat. Rudele susţin că de această tragedie s-ar face vinovat un vecin care a săpat groapa.

"Au venit cu tractoarele, cu excavatoarele. - Este o carieră neautorizat? Da. Iata vedeţi unde e rădăcina ceea, de acolo au scos-o. "

Fetiţa urma să meargă la toamnă în clasa întâi.

"Noi ne-am pregătit de şcoală. Trebuia să o îmbrac în alb la nuntă nu amu, miticuţa. Până la ultima clipă am sperat ca ea o să fie bine, am să o aduc la viaţă", a spus mama copilei, Victoria Ciocanu. 

Echipa noastră a încercat să discute cu bărbatul care a săpat groapa. Acesta nu a fost de găsit.

Pe de altă parte rudele bărbatului susţin că acesta nu poartă nici o vină, deoarece din această groapă extrag nisip mai mulţi oameni din sat.

"Cine numai nu i-a fost lene au săpat acolo. Toată lumea. După Vladic o mai săpat cu căruţele. "

Fetiţa a fost scoasă de sub nisip de către locuitorii satului, care au şi chemat ambulanţa. Minora a decedat însă, în drum spre spital.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu