Festivalul sexului. Cum arată petrecerea unde sute de oameni se adună pentru orgii în public

În fiecare an, cei dornici să experimenteze cât mai multe plăceri sexuale participă la un festival dedicat în întregime acestor activități. Este vorba despre Teddy Bare Picnic, care are loc anual în orașul canadian Torondo și care promite "un weekend de celebrare al muzicii, sexualității și ale locurilor exterioare".

În fiecare an, festivalul are loc într-un resort, iar biletul costă aproximativ 150 de dolari, potrivit informațiilor de pe siteul evenimentului. Cu toate acestea, nu toată lumea poate să participe. Doar cuplurile și femeile singure sunt binevenite la acest festival dedicat plăcerilor sexuale.

Cei care au participat au povestit și ce se întâmplă acolo. Se joacă volei în pielea goală, au loc lupte în … lubrifiant, precum și alt activități. În orice caz, aproape tot timpul participanții sunt complet dezbrăcați, scrie Libertatea.ro.

Sunt și camere unde aceștia pot să încerce tot felul de jocuri de natură sexuală, desigur, căci tot evenimentul este dedicat acestor plăceri. "Am urmărit un cuplu care se bicuia reciproc, iar apoi o femeie m-a rugat să o plesnesc", a scris un participant la festival, pe Reddit.

O altă activitate cunoscută a festivalului Teddy Bare Picnic este… petrecerea în spumă. "Ia 500 de cupluri sexy, scoate hainele, adaugă mii de litri de spumă, cu un DJ incredibil, diminuează lumina și privește cum crește temperatura", este descrierea acestei petreceri, pe site-ul evenimentului.

"Era o petrecere cu spumă care s-a transformat într-un petrecere în care toată lumea se pipăia. Nu am mai experimentat așa ceva".

Festivalul nu este singurul eveniment la cadrul căruia plăcerile sexuale sunt puse pe primul loc. Recent, o firmă din Columbia a propus o vacanţă care presupune dezmăţ total.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu