Festivalul "Maria Bieşu" îşi deschide uşile. Mesajul fondatorului Fundaţiei Edelweiss

Embed:

Pasionaţii de cultură sunt invitaţi să participe, în perioada 4-13 septembrie, la cea de a 23-a ediţie a Festivalului Internaţional "Maria Bieşu". Ediția din acest an este una specială şi este dedicată celei de-a 80-a aniversări de la naşterea a primadonei Operei Naţionale. 

Sponsor general al evenimentului este Fundația Edelweiss, fondată de Vlad Plahotniuc, un bun prieten al regretatei soprane. Potrivit lui,această ediţie a festivalului reprezintă o reuniune a admiratorilor regretatei Maria Bieşu, iar participanţii trebuie să se simtă ca între prieteni, care împărtășesc aceeaşi pasiune pentru muzica de calitate și pentru artă.

"Vă îndemn să considerați această ediție a Festivalului Internațional de Operă și Balet "Maria Bieșu" drept o reuniune a admiratorilor regretatei cântărețe de operă, îndrăgita noastră Maria Bieșu. Îmi doresc să vă simțiți aici ca între prieteni, alături de oameni care împărtășesc pasiunea dumneavoastră pentru muzica de calitate și pentru artă", a declarat Vlad Plahotniuc.

De astăzi, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău vor urca soliști de renume atât de la noi, cât şi de peste hotare. Festivalul Internațional "Maria Bieşu" a devenit unul din principalele simboluri ale culturii ţării noastre şi a fost lansat în 1990. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu