Festivalul Bucătăriilor: Mâncare de pe şapte continente şi muzică bună, ieri în Parcul Dendrariu

Embed:

Mâncare de pe şapte continente şi muzică bună a fost ieri în Parcul Dendrariu din sectorului Buiucani al Capitalei.

Zeci de oameni au venit pentru a se distra împreună cu familia, dar şi a savura din bucate.

Mirosul de mâncare a împânzit tot parcul, iar fiecare bucătar a încercat să impresioneze cu delicii din diferite colţuri ale lumii.

"Astăzi avem mâncarea Australiană, australienii preferă barbecue, de aceea astăzi avem carne de porc la barbecue, carne de vită şi carne de viţel", a afirmat Nicolai Voronin.

"Noi pregătit mâncare Asiatică, paste, orez cu legume, carne de pui cu legume la noi costă 60 de lei, cu carne de pui 65", Tatiana Baiu.

"Astăzi pregătim cheeseburger cu chiflă neagră, blackcheeseburger şi sigur cartofi fri, totul natural, totul gril, ca acasă, ca pe timpuri. Ce ţară? America sigur, de acolo vine totul",  a spus Andrei Chirca.

"Este o bucătărie Mexicană, mexicanii iubesc să mănânce mâncare iute şi este burrito, quesadillla şi este carne de vită şi de pui", a spus Serghei Ţăruş.

Cea mai mare atracţie a vizitatorilor a fost Bumperball-ul.

Oamenii spun că au venit la festival pentru a petrece timpul cu cei dragi.

"Atmosfera este super, totul e bine.

- Aţi reuşit să gustaţi şi din bucate?

- Da. Numai decât.

- Din ce bucate aţi gustat?

- Americană bucătărie şi moldovenească"

"Este bine, relaxant, petrecem o zi de weekend în oraş"

Am venit cu familia, atmosfera este una destul de bună.

- Aţi reuşit să gustaţi din bucate? -

Nu, noi îngheţată, apă, o să vedem pe parcurs"

"Am venit cu familia, suntem în sânul familiei, este binişor, vom vedea, aşteptăm"

Festivalul a culminat cu un concert la care au participat mai mulţi interpreţi autohtoni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu