Fernando Torres va juca ultimul meci din carieră contra lui Andres Iniesta şi David Villa

Atacantul Fernando Torres, campion european şi mondial cu echipa Spaniei, care şi-a anunţat vineri retragerea din fotbal la vârsta de 35 ani şi după o carieră de 18 ani la cel mai înalt nivel, a precizat că va disputa ultimul meci din carieră contra a doi foarte buni prieteni, care joacă la echipa niponă de fotbal Vissel Kobe, scrie agerpres.ro.

Atacantul spaniol va disputa ultimul său meci din J-League pe data de 23 de august alături de echipa Sagan Tosu, care va întâlni formaţia Vissel Kobe a celor doi prieteni ai săi Andres Iniesta şi David Villa.

"Am încercat să găsesc un moment emblematic pentru a juca ultimul meu meci şi consider că momentul este perfect. Să-mi iau rămas bun de la prietenii mei dragi este ceva ce nu mi-aş fi putut imagina, iar Japonia va face acest lucru posibil", a precizat Torres.

Torres, cu peste 120 de goluri marcate la Atletico Madrid (2011-2007, 2016-2018), a părăsit clubul madrilen în iulie 2018 pentru Sagan Tosu din Japonia, unde a avut probleme pentru a-şi menţine greutatea optimă.

Torres a debutat în 2003 pentru naţionala Spaniei, iar în finala EURO 2008 a marcat golul decisiv în finala cu Germania. El a pus umărul apoi şi la câştigarea CM 2010 din Africa de Sud. La EURO 2012, Torres a fost golgheterul competiţiei şi a ajutat naţionala iberică să-şi apere titlul. El a strâns 110 selecţii pentru Spania şi a marcat 38 de goluri, fiind al treilea golgheter în ierarhia all-time, după David Villa (59) şi Raul (44).

Cea mai prolifică perioadă a lui Torres a fost la Liverpool, între 2007 şi 2011, când a marcat 81 de goluri în 142 de meciuri în toate competiţiile. El a stabilit un record britanic pe piaţa transferurilor, când s-a mutat la Chelsea (2011), cu care a câştigat Liga Campionilor, Europa League şi Cupa Angliei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu