Fernando Torres este oficial jucătorul lui Chelsea Londra

Embed:

Fernando Torres este oficial jucătorul lui Chelsea Londra! Spaniolul a semnat un contract cu clubul de pe Stamford Bridge, până în 2016 şi va avea un salariu anual de 10 milioane de euro, sumă în care sunt incluse şi drepturile de imagine. Londonezii vor vărsa în conturile cormoranilor pentru "El Nino" 60 de milioane de euro.

Chelsea a acceptat să achite lui Liverpool, pentru campionul european şi mondial, 60 de milioane de euro. Torres va avea, la Chelsea, un salariu de peste 10 milioane de euro pe an. El Nino va putea debuta la echipa lui Ancelloti în acest week-end, chiar împotriva lui Liverpool.

Tranzacţia s-a oficializat cu câteva ore înainte de închiderea perioadei de transferuri, iar Liverpool a acceptat-o doar pentru că şi-a asigurat puţin mai devreme serviciile lui Andy Carrol, de la Newcastle United, pentru 40 de milioane de euro şi Luis Suarez, de la Ajax Amsterdam, contra 26 de milioane de euro.

Încă Torres nu apucase să semneze cu Chelsea, că fanii lui Liverpool au şi încercat să-l facă uitat, dându-i foc tricoului.

Torres a jucat trei sezoane şi jumătate la Liverpool, însă nu a obţinut nici un trofeu cu echipa de pe Anfield. El a marcat pentru cormorani 72 de goluri, în mai puţin de 150 de partide.

loading...

Lasă un comentariu