Fernando Torres este oficial jucătorul lui Chelsea Londra

Fernando Torres este oficial jucătorul lui Chelsea Londra! Spaniolul a semnat un contract cu clubul de pe Stamford Bridge până în 2016 şi va avea un salariu anual de 10 milioane de euro, sumă în care sunt incluse şi drepturile de imagine. Londonezii vor vărsa în conturile cormoranilor pentru "El Nino" 60 de milioane de euro.

Fernando Torres a semnat cu Chelsea Londra până 2016 şi este oficial jucătorul formaţiei de Stamford Bridge. Abramovici a plătit 60 de milioane de Euro pentru campionul mondial. Torres va primi la Chelsea un salariu de peste 10 milioane de Euro pe an. El Nino va debuta pentru echipa lui Ancelloti în acest weekend, chiar împotriva lui Liverpool.

Liverpool însă nu a stat mult pe gânduri după oficializarea transferului spaniolului şi pe banii luaţi de la Chelsea i-a achiziţionat pentru 40 de milioane Andy Carrol de la Newcastle şi pe Luis Suarez de la Ajax cu 26 de milioane de euro.

Nici nu a reuşit să ajungă bine la Chelsea, fanii lui Liverpool au încercat deja să-l facă uitat pe Torres şi au dat foc tricolului ibericului.

Torres a jucat trei sezoane şi jumătate pentru Liverpool însă nu a luat niciun trofeu cu echipa de Anfield. El a marcat pentru cormorani 72 de goluri în mai puţin de 150 de partide.

Lasă un comentariu