Fernando Torres a fost prezentat oficial la Chelsea

Embed:

Fernando Torres a fost prezentat oficial la Chelsea, într-o conferinţă de presă, şi a mărturisit că nu va celebra un eventual gol duminică, în meciul cu fosta sa echipă Liverpool. Torres a mai adăugat că dorinţa sa cea mare este de a câştiga Liga Campionilor cu CHelsea, la care va purta tricoul cu numărul nouă.

Cel mai scump jucător transferat în această iarnă în Anglia, Fernando Torres, de la Liverpool la Chelsea contra sumei de 60 milioane de euro a fost prezentat oficial de echipa londoneză la baza de cantonament Cobham într-o conferinţă de presă în care a participat şi antrenorul Carlo Ancelotti. Torres a dezvăluit care este visul său la noua echipă.

Managerul londonezilor, Carlo Ancelotti consideră că aducerea lui Torres şi a lui David Luiz sporeşte şansele echipei la câştigarea campionatului şi a Ligii Campionilor.

Ancelotti a adăugat că atacantul spaniol ar putea debuta la Chelsea duminică, chiar în derby-ul contra fostei sale echipe - FC Liverpool. Torres însă a declarat că nu se va bucura dacă va marca în poarta cormoranilor. La Chelsea Fernando Torres va purta tricoul cu numărul nouă.

Lasă un comentariu