Fernando Torres a debutat cu stângul la Chelsea, în meciul cu Liverpool, scor 0:1

Embed:

Fernando Torres a avut parte de un debut nefast la Chelsea, fiind învins pe teren propriu chiar de fosta sa echipa, Liverpool cu scorul de 0-1. După această înfrângere, formaţia de pe Stamford Bridge s-a distanţat mult de liderul Manchester United şi păstrează şanse puţine la tilu. Într-o altă partidă a etapei, Birmingham a trecut cu acelaşi scor de West Ham United.

Liverpool a reuşit să se impună pe terenul lui Chelsea, scor 1-0, într-o partidă în care şi-a făcut debutul Fernando Torres la formaţia de pe Stamford Bridge. În urma acestei înfrângeri, echipa antrenanată de Carlo Ancelotti se îndepărtează de titlu, fiind la zece puncte distanţă de liderul Manchester United .

Prima parte a meciului nu s-a evidenţiat cu nimic special în afară de o ocazie a lui Fernando Torres, care fost la un pas să deschidă scorul pentru Chelsea şi să se răzbune pe suporterii care l-au critic tot meciul pentru înaltă trădare.

În repriza secundă, Liverpool a fost însă echipa care a jucat mai bine şi a reuşit să înscrie. Căpitanul Steaven Gerard a reuşit o centrare perfectă în careul advers, iar Raul Meireles, care este cel mai în formă "cormoran" din ultima vreme, a îndeplinit o simplă formalitate şi a trimis balonul în plasă. După această victorie, Liverpool a ajuns astfel la patru victorii consecutive în Premier League.

Într-o altă partidă a zilei, West Ham a pierdut pe propriul teren cu acelaşi scor de 1-0 cu Birmingham. Sigurul gol al meciului a fost marcat de fostul jucător a lui Juventus Torino, sârbul Nikola Zigic, după lovitura liberă executată de Sebastian Larsson.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu