Fernando Torres a avut parte de o prezentare de vis la Atletico Madrid

Embed:

Peste 45 de mii de suporteri l-au aclamat minute în şir pe atacantul spaniol Fernando Torres, care a revenit la primul său club din carieră după şapte ani.

După ce a urmărit din tribune primul meci al anului 2015 din La Liga, Atletico Madrid - Levante, Fernando Torres a avut parte și de o prezentare de vis pe stadionul Vicente Calderon.

Pe stadion, atmosfera a fost una încinsă, fanii madrilenilor fiind extrem de încântați de revenirea lui Torres la clubul la care a crescut.

Atacantul, care va purta tricoul cu numărul 19, s-a lăsat așteptat timp de 15 minute după care a mers până la mijlocul terenului şi a mulţumit suporterilor, care i-au scandat numele.

"Când am plecat eram un băiat de 24 ani, care a înțeles că va fi foarte greu. Am avut nevoie să plec de la Atletico, clubul m-a crescut cât a putut. Atunci îmi dădeam seama că a fost cel mai greu moment din cariera mea. Acum vedem că s-a dovedit a fi corect ceea ce am făcut atunci", a spus Torres.

Fernando Torres a revenit la Atletico Madrid după o pauză de şapte ani. Atacantul spaniol, care a fost achiziţionat definitiv de AC Milan de la Chelsea, a fost împrumutat la clubul la care şi-a început cariera pe o perioadă de 18 luni.

Torres are 30 de ani şi şi-a făcut junioratul la Atletico Madrid, echipă pentru care a evoluat apoi între anii 2001 şi 2007. El a debutat la echipa mare la doar 17 ani şi a jucat 244 de meciuri, marcând 91 de goluri.

Torres a fost achiziţionat de Liverpool pentru 20 de milioane de lire sterline, iar în 2011 a ajuns la Chelsea pentru suma de 50 de milioane de lire sterline.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu