Fernando Alonso a donat 250 de mii de dolari victimelor uraganului Sandy

Embed:

Ajutor de la Fernando Alonso! Pilotul spaniol din Formula 1 a ajutat victimele care au suferit în urma uraganului Sandy, care a distrus nord-estul Statelor Unite ale Americii, la finalul lunii trecute.

Aflat în lupta pentru titlu mondial în Formula 1 cu Sebastian Vettel, spaniolul Fernando Alonso a donat 250 mii de dolari celor care au avut de suferit în urma uraganului Sandy. Cel mai puternic uragan care a trecut prin zona Atlanticului a lăsat în urmă milioane de oameni fără adăpost şi destule victime. Potrivit unor estimări aproximativ un sfert de milion de maşini au fost distruse.

Fernando Alonso a participat săptămâna trecută în Marele Premiu al Statelor Unite pe circuitul de la Austin, unde s-a clasat pe locul trei şi mai are şanse să cucerească titlul mondial. Liderul Vettel are un avans de 13 puncte faţă de Alonso înainte de ultima etapă, care va avea loc în Brazilia pe circuitul de la Interlagos.

Fernando Alonso, campion mondial în 2005 şi 2006, poate cuceri al treilea titlu, dacă se va clasa cel puţin pe locul trei, iar Vettel se va clasa mai jos de locul nouă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu