Fermă din SUA, lăsată în paragină. Sute de animale au fost salvate de autorități

Embed:

Sute de animale care vieţuiau în condiţii dezastruoase la o fermă din statul american Viriginia au fost salvate de autorităţi.

Zeci de pisici, iepuri, oi, curcani şi găini aflate într-o stare precară au fost preluate şi duse la un adăpost. Din nefericire, până la intervenţia poliţiştilor americani, câteva animale au murit de foame.

Funcţionarii au fost sesizat despre acest caz de un trecător care a observat nişte capre pe marginea drumului. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au descoperit o fermă lăsată în paragină. Nimeni nu se ocupa de curăţenie, iar animalele mureau de foame.

"Este de necrezut. Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Se vede că sunt doar 15 centimetri liberi de jos până la marginea de sus. Restul e doar mizerie."

Proprietara animalelor este o femeie de 77 de ani. Fiul acesteia nu înţelege de ce i-au fost luate vieţuitoarele şi spune că va angaja un avocat pentru a-şi face dreptate. El a declarat că oamenii abandonează la fermă animalele nedorite, iar mama lui vrea să le salveze pe toate. Oamenii legii pun la îndoială spusele bărbatului.

"În unele zone din fermă mirosul e atât de puternic încât trebuie să purtăm măşti. Este foarte mare mizerie. Avem nevoie de costume de protecţie", a spus polițistul Donald Lowe.

În urma anchetei se va stabili dacă femeia poate fi acuzată de maltratarea animalelor. În acest caz, ea riscă să stea câţiva ani după gratii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu