Fenomenul "Gangnam" a ajuns şi la ONU! Secretarul general, Ban Ki-Moon, învăţat cum să danseze ca şi în celebrul videoclip

Embed:

Fenomenul "Gangnam" a ajuns şi la ONU. Secretarul general al Naţiunilor Unite, Ban Ki-Moon, a fost învăţat chiar de interpretul Psy cum să danseze ca în celebrul său videoclip. Oficialul a avut parte de o întâlnire mai puţin tradiţională şi cu paraşutistul Felix Baumgartner, cel care a reuşit să depăşească viteza sunetului în cădere liberă.

Interpretul Psy este sud-coreean, la fel ca şi Ban Ki-Moon. Cei doi s-au distrat de minune în cadrul întrevederii de la sediul ONU.

Videoclipul piesei "Gangman Style" a devenit foarte popular după ce a acumulat peste 560 de milioane de vizualizări de când a fost lansat în această vară.

Totodată, Ban Ki-Moon s-a întâlnit şi cu austriacul Felix Baumgartner, care a efectuat un salt din stratosferă. Secretarul general i-a spus cascadorului că îl consideră cel mai curajos om din lume. La rândul său, Felix i-a propus să-l înveţe să sară cu paraşuta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu