FENOMENUL ASTRONOMIC care va influenţa viaţa moldovenilor, dar şi activitatea politică din ţară

Embed:

Eclipsa de soare, care va putea fi observată parțial din țara noastră în data de 20 martie, va influența activitatea moldovenilor. Prognoza a fost făcută de astrologul român Alexandra Coman, la emisiunea Publika News. Potrivit acesteia, fenomenul va avea efecte benefice în următoarele şase luni. 

Astrologul Alexandra Coman spune că eclipsa de soare va influența în mod pozitiv viaţa moldovenilor, în special a celor plecaţi în străinătate.

"Este un eveniment extrem de important pentru poporul moldovenesc. Copii care sunt plecați în străinătate, la muncă sau la studii, vor fi foarte bine avantajați vreme de 6 luni. Cu succes, cu realizări, cu rezultate bune. Pentru cei care sunt în Moldova, este un moment în care se pot afirma social. Este o perioadă bună în care se câștigă bani", a spus Alexandra Coman.

Astrologul recomandă oamenilor să fie liniştiţi şi să gândească pozitiv în momentul producerii eclipsei: "În jurul orei 11:46, când va fi un moment foarte important astrologic, oamenii trebuie să aibă o stare de bine, să fie calmi, liniștiți. Evitați confilctele, pentru că așa cum vă prinde momentul eclipsei, ziua respectivă a eclipsei, să știți că 6 luni de-acum în acolo veți suporta consecințele".

De asemenea, astrologul spune că această eclipsă va influența pozitiv activitatea politică din Moldova, dar și cea din ţările vecine.

"Recomand capilor care ne conduc, șefilor care ne conduc, să nu dea dovadă de orgolii. Succesul negocierilor pentru instaurarea unei stări de bine, de pace de susținere, să lăsăm orgoliul la o parte. Lucrurile încă nu s-au terminat și nu s-au spus. Dar la final, ce oberv pe această hartă este că se va atinge un acord de pace", a precizat Coman.

Fenomenul astronomic va dura aproximativ două ore şi va putea fi urmărit de moldoveni începând cu ora 10:55 de minute. Intensitatea maximă a eclipsei va fi în jurul orei 12:00, iar totul se va încheia după ora 13:00.

Un fenomen similar va mai putea fi observat în Moldova abia în august 2026. O eclipsă de Soare se produce în momentul în care Luna trece între Pământ şi astrul zilei. Pentru a vedea eclipsa de Soare, experţii recomandă folosirea unui filtru solar special, care să protejeze ochii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu