Fenomenal! La Roma a nins pentru prima dată din 2012 (FOTO/VIDEO)

Şcolile şi mai multe atracţii turistice din capitala Italiei sunt închise luni, după ce la Roma a nins pentru prima dată din 2012, scrie digi24.ro.

Colosseum-ul, cea mai vizitată atracţie turistică a Italiei, a fost închis în prima zi a acestei săptămâni, alături de Forumul Roman şi de Colina Palatină, iar autorităţile le-au solicitat rezidenţilor să evite deplasările.

Prin urmare, circulaţia era neobişnuit de liniştită luni în capitala Italiei, iar pe străzi puteau fi văzute persoane fotografiind condiţiile meteorologice neobişnuite.

Serviciul de transport public din Roma funcţiona la capacitate redusă, iar traficul feroviar în şi dinspre oraş a fost grav perturbat.

Autorităţile locale şi organizaţiile caritabile catolice au lăsat deschise peste noapte mai multe biserici, metroul şi gările pentru a oferi găzduire persoanelor fără adăpost.

În mai multe oraşe italiene au fost înregistrate ninsori luni, în special în cele din regiunile centrale. Duminică, meciul de fotbal dintre Juventus şi Atalanta a fost anulat la Torino din cauza căderilor de zăpadă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu