FENOMEN METEO SURPRINZĂTOR. În nordul ţării a plouat cu grindină: "Zici că este zăpadă" (VIDEO)

Embed:

Fenomen surprinzător în nordul ţării. În satul Budăi, din raionul Teleneşti a plouat cu grindină măruntă asemeni zăpezii. Dacă la prima vedere grindina se aseamănă foarte mult cu fulgii de nea, oamenii din sat spun că aceasta nu este zăpadă. 

"A fost o ploaie scurtă cu grindină măruntă".

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat astăzi, în toată țara cerul va fi noros. Pe alocuri va ploua slab. Vântul va sufla moderat, izolat cu intensificări. La Briceni și Soroca vor fi 7 grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol sunt prognozate 10 grade. La Leova şi Comrat vor fi 11 grade, iar la Cahul termometrele vor indica 12 grade Celsius. 

În Capitală, astăzi se vor înregistra 10 grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor urca până la 24 de grade, iar vineri se așteaptă ploi de scurtă durată.

Un internaut a surpins şi primele imagini.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu