Fenerbahce Istanbul merge-ceas în Euroliga de Baschet. Echipa turcă a învins pe teren propriu pe Real Madrid

Embed:
Fenerbahce Istanbul merge-ceas în Euroliga de Baschet. Echipa turcă a învins pe teren propriu cu 65-63 pe Real Madrid în cea ce se putea numi "dreby-ul etapei" a 15-a. A fost reeditarea finalei din sezonul trecut, câştigată atunci de spanioli. De această dată gazdele au avut câștig de cauză, zmulgând victoria într-un mod dramatic. Condusă cu 60-63 cu 40 de secunde până la sfârşitul timpului regulamentar, echipa gazdă a reușit două coșuri consecutiv, prin cehul Jan Vesely şi italianul Luigi Datome, și au obținut a 11-ea victorie consecutivă în această competiție.

Fenerbahce conduce clasamentul la zi în Euroligă cu 14 victorii, iar Real Madrid este pe locul secund, cu 12. A treia clasată, ŢSKA Moscova, a pierdut clar, scor 84-96, disputa de la Atena cu Panathinaikos și nu a profitat de pasul greșit al madrilenilor pe care i-ar fi putut egala în clasament.

Bayern Munchen a câştigat cu 93-88 confruntarea de acasă cu Buducnost Podgorica (Будучность Подгорица). Germanii au dat rezolvat ecuația câștigătoarei în ultimul sfert, pe care l-au câștigat cu 28-18. Americanul Derrick Williams a adus publicul în delir, reuşind un slam dunk spectaculos.

Într-un alt meci, Gran Canária din Las Pálmas a repurtat victoria cu 73-66 în faţa formației lituaniene Zálgiris Káunas.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu