Fenerbahce Istanbul a obţinut a cincea victorie consecutivă, în Euroliga de baschet masculin

Embed:
Fenerbahce Istanbul continuă evoluţia excelentă din ultimul timp în Euroliga de baschet masculin. Deţinătoarea trofeului a obţinut a cincea victorie consecutivă, reuşind de această dată s-o învingă pe Barcelona.

Fenerbahce s-a impus pe teren propriu cu scorul de 86-82, chiar dacă după prima jumătate a meciului era condusă. Deciziv a fost sfertul al treilea, pe care turcii l-au câștigat cu 10 puncte diferență. Brad Wanamaker a fost cel mai bun baschetbalist al meciului. Americanul şi-a trecut în cont 24 de puncte.

ŢSKA Moscova a obţinut a patra victorie consecutivă în Euroligă şi se menţine în poziţia de lider al clasamentului, la două victorii de secunda clasată Fenerbahce. Moscoviții s-au impus pe teren propriu în faţa formaţiei Brose Bamberg cu scorul de 81-72.

Olympiakos a fost învinsă surprinzător la Belgrad de Ţrvena Zvezda, scor 78-89, și a rămas la 3 victorii distanță de lider, la fel ca Real Madrid și Panathinaikos Atena. Maccabi Tel Aviv s-a impus în faţa echipei Olimpia Milano chiar pe terenul acesteia cu scorul de 111-102 și a urcat în clasament printre primele 8, adică atâtea câte se califică în următoarea fază a competiției.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu